joi, 7 august 2008

First login

Ma numesc Alex si sunt atat de plictisit atat de tare incat m`am apucat sa scriu un blog:D...viata de agent imobiliar in lunile iulie si august e atat de interesanta incat iti vine sa te urci in masina si sa te duci la eforie si mamaia sa mananci moca:D. Asa se poarta daca esti un agent imobilar influent si cunosti lume puternica ... care te hraneste pentru eforturile depuse la munca ...
Tinand cont ca inca nu s`au terminat lunile de criza imobiliara ... decat sa stai sa freci menta in birou mai bine mergi pe camp si stai in soare.Lucru foarte apreciat de lumea influenta care iti da mancare moca. Aceste aprecieri nu vin in schimb si din partea sefilor ... care nu te inghit atata timp cat stai si le bei sucu la munca. Deci concluzia e ca ... iti iei colegul ... sau colegii... care de asemenea se plictisesc enorm si sunt stresati de sefi, pleci de nebun si cauti terenuri agricole de interes... si incerci sa prostesti oameni trecuti de varsta tineretii cu PUZ-uri si promisiuni aproape inexistente.
Cel mai promitator lucru este ca vine luna septembrie care este o mina de aur in domeniul imobiliar si urmeaza sa facem bani "garla" ... (sper sa fac macar atat cat sa nu mor de foame,nu mai zic de chirie, intretinere si toate cele).
Cel mai important lucru este totusi ca tu esti multumit de tine ... desi esti singuru ( in afara persoanelor influente care iti dau mancare moca). In rest ... lumea e cam nemultumita ... te descurajaza si incearca sa iti deschida ochii spunandu`ti ca e timpu sa iti cauti un job adevarat.

Niciun comentariu: