joi, 7 august 2008

Vand apartament 2 camere avantajos

Ehh ... Cica e criza imobiliara , cum sa fie criza cand toata lumea vinde toata lumea cumpara ? Deci sa fiu sincer am clienti garla limitati de propriile conditii , Dumnezeu ii intelege. Te suna in legatura cu anuntul din ziar care contine toate detaliile ei fiind interesati si apoi incepe circul. Ba e prea sus etajul , ba prea jos , ba prea scump , ba dubios de ieftin. Ii plimbi prin tot orasul si iti dai seama ca nu au nici cea mai mica intentie sa cumpere ceva. Mintea lor e ca o crevasa umpluta cu prostie crasa.
Sefii se plang ca nu vinzi nimic , iti interzic sucul pentru ca lumea e prea lenesa sa isi spele paharele si raman pahare in tot biroul si devii ca o leguma , nimic pe lume nu te poate inveseli... Poate doar o fata simpatica care iti lasa impresia ca te place si ii astepti telefonul. NUMAI MANCA CACAT sunt sanse incredibil de mari sa nu sune.
Sunt ofuscat , duc o viata monotona legata strict de munca si relatii destramate din prea multa puerilitate.
Diseara plec cu cortul pe plaja , intins pe nisip cu o sticla de vodka cugetand la lucruri pierdute ,ce e trist e ca e joi , considerand ca maine la 10 trebuie sa fiu la munca cugetul meu va fi scurt , sumbru si mult prea vag.

Niciun comentariu: